Halk Eğitim Merkezi’nde maske dikimi başladı

Aksu Halk Eğitim Merkezi’nde maske dikimi başladı. Maskeler, Antalya Valiliği’ne teslim edilerek ihtiyacı olanlara dağıtılacak

09 Nisan 2020 Perşembe 13:24
Halk Eğitim Merkezi’nde maske dikimi başladı

GÖNÜLLÜLERİN KATKISINI BEKLİYORUZ

Koronavirüsler mücadele kapsamında getirilen maske zorunluluğunun ardından, Aksu Halk Eğitim Merkezi’nin usta öğreticileri tarafından maske dikimine başlandı. Aksu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Korkmaz, bu sürece katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Korkmaz, “Antalya Valiliği’ne teslim etmek üzere maske üretimin başladık.  Maskeler sağlık çalışanlarına, güvenlik görevlilerine, vefa ekiplerine ve bu mücadelede ihtiyacı olan herkese üretiliyor.  Şu anda üretimimiz iki kadrolu öğretmenimizle devam ediyor. 20 dikiş makinemiz var ve günlük 350 maske üretiyoruz. Gönüllü maske dikimi yapabilecek kişilerin desteğini bekliyoruz. Gönüllü sayımız arttıkça ürettiğimiz maske sayımız da artacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.