Hal Başkanı Yılmaz, çiftçinin üzüntüsünü paylaştı!

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Antalya'da etkisini sürdüren kuvvetli yağış sebebiyle tarım arazileri ve seraları sular altında kalarak, mahsulleri zarar gören çiftçilere, geçmiş olsun dileklerini iletti. Emektar ve cefakar çitçilerin üzüntüsünü paylaştığını ifade eden Yılmaz, “Umarım devletimiz tez elden yaraları sarar” dedi.  

14 Aralık 2020 Pazartesi 14:56
Hal Başkanı Yılmaz, çiftçinin üzüntüsünü paylaştı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından Antalya ve ilçelerinde dün başlayan gök gürültülü sağanak yağış, 2 gündür etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde etkisini arttıran yağış sonrası Aksu İlçesi’ndeki çoğu tarım arazisi, seralar ile birçok ev sular altında kalmasına neden olurken, tarım arazileri adeta göle döndü. Seraları suyla dolan çiftçiler güne hüzünlü uyandı. Bu durumdan dolayı çiftçilerin çok büyük zararla karşı karşıya kaldığını ifade eden Antalya Toptancı Hal Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Devlet’imizin tez elden yaraları saracağına inanıyorum. Çiftçilerimize geçmiş olsun” dedi.

Yılmaz. “ Bilindiği üzere Antalya genelinde etkisini sürdüren gök gürültülü şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Çiftçilerimizin seraları sular altında kaldı. Bu olayın tam da hasat zamanına denk gelmesi beraberinde büyük oranda zararlara yol açtı. Bu afetten etkilenen çitçilerimizin üzüntülerini derinden paylaşıyorum. Allah bir daha göstermesin.  Devletimizin yaraları bir an evvel saracağına inancım tamdır. Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.