Görme engellilerle Expo 2016'da buluştular

AKDENİZ Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu ve Tıp Fakültesi öğrencileri, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği görme engelli öğrencileriyle Expo 2016'da buluştu.

17 Haziran 2016 Cuma 14:15
Görme engellilerle Expo 2016'da buluştular
 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının son etkinliğinde Doç. Dr. Özcan Asilkan ve Öğr. Gör. Dr. Mükerrem Oral rehberliğinde Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında bir araya gelen Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, görme engellilere betimleme ve tasvirleme metodu ile Expo'yu anlatıp gezdirdi. Expo alanı içerisinde yer alan göl, çocuk adası, Sri Lanka, Kenya, Tanzanya, Yemen gibi ülke bahçelerini gezerek eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, halat çekme gibi değişik oyunlar da oynadı. 



Etkinlik sonunda Expo Kulesi'ne çıkarak Antalya manzarasında hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, gelecek yıl için de benzer projeler yapmak istediklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 17.06.2016 14:16
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.