Gazipaşa'ya engelli merkezi

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Gazipaşa'da, Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açtı.

24 Ağustos 2018 Cuma 14:45
Gazipaşa'ya engelli merkezi

Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa ilçesi Atatürk Caddesi Bakırcılar Çarşısı yanındaki park alanı içerisinde hizmet açtığı Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali yoğun ilgi görüyor. Bir sosyal hizmet uzmanının da görev yaptığı merkez, ilçede oturan yaşlı ve engelli bireylerin yeni cazibe merkezi haline geldi. Daha önce Gazipaşa'ya bağlı Kahyalar Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Hizmet Biriminden takip edilen sosyal hizmetlerle ilgili işler artık şehir merkezindeki Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali Biriminden takip ediliyor.

Birim sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Burcu Küçüktuncer, gelen vatandaşlara engelli hakları konusunda danışmanlık hizmeti verip sosyal kart, hasta yatağı, nakdi yardım gibi konularda müracaatları alıyor. Gün içerisinde onlarca kişi birimi ziyaret edip Büyükşehir Belediyesi'nin tamamen ücretsiz hizmetlerinden yararlanıyor. Engelli hizmet merkezi bünyesinde bir adet engelsiz ulaşım aracı da hizmet veriyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.