Gastronomi tutkunları Antalya'da buluştu

 ANTALYA'da 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Meze Festivali, gastronomi tutkunlarını bir araya getirdi. Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetlerin hazırlanarak davetlilere sunulduğu festival, ünlü restoranların şeflerini de ağırladı.

19 Ekim 2019 Cumartesi 11:21
Gastronomi tutkunları Antalya'da buluştu

Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde düzenlenen 3'üncü Uluslararası Meze Festivali, gastronomi dünyasının tanınmış aşçılarını ve temsilcilerini ağırladı. Türkiye'yi temsilen 7 restoran işletmesinin temsilcileri ve aşçıları festivalde mezeler hazırlayarak, gastronomi tutkunlarının beğenisine sundu. Davetliler 16 şefin hazırladığı 32 meze çeşidini tek tek tatma imkanı buldu.

Mezeler, davetlileri lezzet yolculuğuna çıkardı. Davetliler özenle hazırlanan mezelerin fotoğraflarını çekerek, hazırlanışı hakkında bilgi aldı. Aşçı ve yardımcıları da stantları önünde selfie çekerek festival hatırası biriktirdi.

Festivalde gurme-yazar Mehmet Yaşin de söyleşi gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.