Fırtına sahildeki büfe ve seralara zarar verdi

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak, sahildeki büfeye zarar verdi. Şiddetli rüzgar nedeniyle seraların plastik örtüleri de yırtıldı.

17 Mart 2020 Salı 16:59
Fırtına sahildeki büfe ve seralara zarar verdi

Yücel BULUT/GAZİPAŞA (Antalya), (DHA) -

​Gazipaşa'da son günlerde yaz aylarını aratmayan hava, yerini şiddetli rüzgar ve yağışa bıraktı. Gece başlayan fırtına ve yağış nedeniyle Selinus Sahili kenarındaki Gazipaşa Belediyesi'ne ait büfe hasar gördü. Büfenin önünde bulunan kameriyelerin çatıları uçarken, sandalye ve masalar çevreye savruldu. Gazipaşa'da etkili olan fırtına tarım alanlarında da hasar oluşturdu. Aydıncık, Beyobası ve Çalıpınar mahallelerinde seraların plastik örtüleri yırtıldı. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, "İlçede gece başlayan sağanak ve fırtına bazı seralarda zarara neden oldu. Çiftçilerimiz ilk sezonlarında yine böyle bir doğal afetle zarar görmüşlerdi. Şimdi ikinci ekim yaptılar yine fırtınadan zarar gördüler. Çiftçilerimiz çok mağdur oldu. Biz de zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
GazipaşaSeraRüzgarBüfe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.