Faciadan kıl payı dönüldü

ANTALYA'da aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil, minibüse çarptı. Minibüsün devrildiği kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

15 Haziran 2016 Çarşamba 14:02
Faciadan kıl payı dönüldü
 Olay gece yarısı Muratpaşa İlçesi, Şarampol alt geçitte meydana geldi. Kemal Kadir İstil yönetimindeki 07 BBU 90 plakalı otomobil, Konyaaltı istikametine giderken aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak, aynı istikamette giden 07 EYY 26 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkiyle minibüs devrilerek önündeki aydınlatma direğini yıktı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis geldi. Kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamazken araçlarda maddi hasar oluştu. Sağlık ekipleri kazada minibüste bulunan kişileri ve araç şoförlerini tedbir amaçlı kontrol etti. Yarım saat aksayan trafik, çekicilerin araçları çekmesi ile normal seyrine döndü.

Son Güncelleme: 15.06.2016 14:06
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.