EXPO’dan TRT’ye işbirliği ziyareti

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, gelecek yıl 23 Nisan’da kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya- TRT işbirliğine yönelik konular ve işbirliği koşulları görüşüldü.

14 Ekim 2015 Çarşamba 16:15
EXPO’dan TRT’ye işbirliği ziyareti

Suiçmez, Ankara’daki Genel Müdürlük makamında TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı ziyaret etti. Görüşmede ajansın hazırladığı çocuklara yönelik çocuk filminin yayınlanması, TRT’nin Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 2016 yılında EXPO alanında yapılması, sergi alanında dahili radyo yayını gibi konular ele alındı. Görüşülen tüm konulara TRT’nin yaklaşımının pozitif olduğunu belirten Genel Sekreter Suiçmez, TRT Kurumu ile işbirliğinin EXPO 2016 Antalya’nın açılışına kadar daha da geliştirileceğini kaydetti. Genel Sekreter Suiçmez ayrıca, EXPO 2016 Antalya’nın açık olacağı 23 Nisan-30 Ekim 2016 tarihlerindeki 6 aylık sürede de TRT’nin alanda aktif olacağını vurguladı.

TRT Genel Müdürü Şenol Göka da, EXPO 2016 Antalya’nın bir kamu projesi olduğunu, TRT’nin bu önemli projeye her türlü katkıyı koyacağını söyledi.

Görüşme sonunda EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya Selçuklu ve Osmanlı motifleriyle süslenmiş EXPO logolu cam tabak verdi. 

Son Güncelleme: 14.10.2015 16:22
Anahtar Kelimeler:
Expo 2016 AntalyaTRT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.