EXPO çocuklarından keman konseri

Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası'nda keman eğitimi alan, EXPO 2016 Antalya gönüllüsü çocuklar, Belek Titanic Otel'de 3 ay boyunca haftada bir gün konser verdi.

09 Eylül 2013 Pazartesi 13:03
EXPO çocuklarından keman konseri
Üzerlerinde EXPO 2016 Antalya tişörtleriyle sahneye çıkan yaşları 5 ile 16 arasında değişen çocuklar, büyük bölümünü turistlerin oluşturduğu tatilcilere, unutulmaz bir akşam yaşatıyor.

Otele ait mini kulüpte sahneye çıkan çocuklar, şef Rauf Mohammed yönetiminde, birbirinden güzel parçaları kemanla çaldı. Konserde 15-20 çocuğun sahne aldığını belirten Rauf Mohammed, turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Konseri ilgiyle izleyen turistler, zaman zaman parçalara alkışla eşlik etti.

Konserlerde EXPO 2016 Antalya'nın tanıtımını da yaptıklarını belirten Şef Rauf Mohammed, “Çocuklarımız her konserde sahneye EXPO 2016 Antalya tişörtleriyle çıkıyor. Konseri izleyen yerli yabancı turistlere, ülkemizde ilk kez yapılacak Expo'nun tanıtımını yapmış oluyoruz" dedi. Konser sonunda Rauf Mohammed, 3 ay boyunca kendilerine bu imkanı veren Mini Club Müdürü Onursal Kaynak'a teşekkür ederek, bir keman maketi hediye etti. 

Son Güncelleme: 09.09.2013 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.