EXPO 2016 yeniden gündeme alınacak

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, EXPO 2016 Antalya Alanı’nın tekrar kente kazandırılması için çalışmaların yapılacağının altını çizdi. Köse, “Çok güzel bir iş yapıldı. Maalesef sürdürülebilir olmadı. Bunu sürdürebilir hale getirmek için bir dizi çalışmalar yapılacak. EXPO bizim için bir yara” dedi.

18 Nisan 2022 Pazartesi 13:18
EXPO 2016 yeniden gündeme alınacak

Değişik projeler

Herkesin cevabını merak ettiği, “EXPO 2016 Alanının akıbeti ne olacak?” sorusunu AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’ye sorduk. Turizm Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında ki bir dizi görüşmeler devam ettiğini ifade eden Köse, “Yani anlayacağınız her iki bakanlığımızda bu alanla ilgili neler yapılacağını konuşuyorlar. Bununla ilgili ortak fikirler ortaya atılıyor. Tarım Bakanımız burada olacak. EXPO meselesini tekrar gündeme getireceğiz. Değişik projelerimiz var” şeklinde konuştu. 

Fikirlerin hayata geçirilmesi için

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın da EXPO 2016 Antalya alanına talip olduğuna dikkat çeken AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, “Geçtiğimiz günlerde Bakan Bey, Anfaş Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara gelmişti. Kendisiyle EXPO Alanını gezdik. O da alıcı gözle baktı. Bakanlığının da bir proje yapabilir önerisini ortaya koydu. Örneğin, Bilim Merkezine düşünülebilir mi? önerisi atıldı.  Bu fikirlerin hayata geçirilmesi için iletişim halindeyiz. Ama bunların hepsi çok ham halde. İnşallah bir şeyler yapacağız”

Daha iyi hizmetlere devam

AK Parti İktidarının Aksu’ya özverili çalışmalar sergilediğine de değinen AK Partili Vekil Mustafa Köse, Aksu’nun bir çok mülkiyet sorunu çözüldü. Bunun yanı sıra, Hükümet Konağı ve Meydan Projesinin inşaat çalışmaları bitmek üzere. Hastane önümüzdeki yıllarda Aksuluların hizmetine girmiş olacak. Ayrıca Alanya Antalya otoyolu ihale edildi. Bu yol Aksu güzergâhında geçilecek. Onunda planlama süreci devam ediyor. Aksu artık şehir merkeziyle bütünleşti. Dolaysıyla şehir merkezi Aksu’dan, Aksu’ysa Antalya Şehir merkezinden istifade ediyor. Biraz daha yakınlaştırdık. Gerek tramvayla, gerek karayoluyla Merkeze yaptığımız yatırmalar Aksu’yla bütünleşiyor.  Bir Şehir hastanesi yapıyoruz. Şehir Hastanesi Aksuluların çok rahat oluşabileceği bir aks üzerinde. Dolaysıyla inşallah önümüzdeki süreçte daha iyi hizmetlerimize devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
EXPO 2016Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.