EXPO 2016, Romanya'da tanıtıldı

HACI Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öğrencileri, EXPO 2016 Antalya'yı 'Let's Learn Differently' (Farklı öğrenelim) Erasmus öğrenci değişimi projesi kapsamında Romanya'da tanıttı.

13 Şubat 2016 Cumartesi 15:52
EXPO 2016, Romanya'da tanıtıldı

Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri EXPO 2016 Antalya'yı 'Let's Learn Differently' (Farklı öğrenelim) Erasmus öğrenci değişimi projesi kapsamında gittikleri ülkelerde tanıtıyor. EXPO 2016 Antalya Ajansı'nda proje ve 'Çiçek ve Çocuk' teması hakkında detaylı bilgi alan okulun öğretmen ve öğrencileri, Romanya'da EXPO'yu tanıttı, tanıtım materyalleri dağıttı. Proje yetkilileri, EXPO 2016 Antalya Ajansı ile ortaklaşa yürüttükleri tanıtım faaliyetlerini, açılış tarihi olan 23 Nisan tarihine kadar sürdüreceklerini belirtti. Proje yetkilileri, "Bizler, şehrimize ve ülkemize büyük katkı sağlayacak EXPO'yu önce okulumuzda sonra ortak olduğumuz AB Okulları'nda tanıtmayı bir görev bildik" dedi. Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öğretmenleri, EXPO 2016'nın sembol çiçeği şakayıkı Romanyalı meslektaşlarına takdim etti.
 


Son Güncelleme: 13.02.2016 16:04
Anahtar Kelimeler:
RomanyaExpo 2016 Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.