Evrenseki'de cemevi ihalesi

Manavgat'a bağlı Evrenseki Belediyesi tarafından, İncilipınar Mahallesi'ne yaptırılacak 250 kişilik cemevinin ihalesi gerçekleştirildi. 449 bin TL muhammen bedelli İncilipınar Cemevi'nin, yer tesliminden itibaren 90 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 16:06
Evrenseki'de cemevi ihalesi
Selçuklu mimari özelliklerine göre yapılacak olan cemevinin ihalesinde Erhan Bedeloğlu 497 bin TL, BRJ Enerji 323 bin TL, Duran Çevre 448 bin TL, İnce İnşaat 455 bin TL ve Sarıklar Hafriyat 425 bin TL'lik teklif verdi. Evrenseki Belediyesi İhale Komisyonu, verilen dosyaları inceleyerek önümüzdeki günlerde sonucu açıklayacak.

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, cemevinin bir kültür merkezi olarak da düzenleneceğini belirterek, "İncilipınar'da yaşayan vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri, ayrıca çeşitli toplantılar ve yemekler düzenleyebilmeleri için burasını yaptırıyoruz. Tamamen Selçuklu mimarisi özellikleri taşıyan İncilipınar Cemevi ve Kültür Merkezi projesi, işi alan firma tarafından yer gösteriminin ardından 90 içinde tamamlanacak" dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2013 16:16
Anahtar Kelimeler:
ManavgatEvrensekiCemevi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.