Esnaftan vatandaşa davet var

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimli genel kurulda başkan seçilen Mustafa Köse, vatandaşlara ilçedeki esnaftan alışveriş yapmaları çağrısında bulundu.

11 Ocak 2014 Cumartesi 11:23
Esnaftan vatandaşa davet var

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimli genel kurulda başkan seçilen Mustafa Köse, vatandaşlara ilçedeki esnaftan alışveriş yapmaları çağrısında bulundu. Görev süresi boyunca esnafın kalkınması için çalışmalar yapacağını vurgulayan Başkan Köse, projeleri hakkında esnaf temsilcilerine bilgi verdi. Gazipaşa halkının büyük kısmının alışverişlerini Alanya ve diğer çevre ilçelerden yaptığına işaret eden Başkan Köse, esnafın bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Vatandaşların ilçe dışından alışveriş yapmasını engelleyecek çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Başkan Köse, "Öncelikle ilçe esnafı ve meslek gruplarıyla toplantı yaparak sorunların tespitini yapacağız. Çözüm önerilerini tartışıcağız. İlçede faaliyet gösteren 4 zincir mağazayla görüşme yaparak en azından haftada 1 gün mağazalarını kapatmalarını talep edeceğiz" dedi.

ESNAF KART PROJESİ
Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı üyelere özel 'Esnaf Kart' projesini uygulamaya koyarak, esnafın ve kart sahiplerinin indirimli alışveriş yapmasını sağlayacaklarını kaydeden Köse, “Esnaf kart uygulamasıyla ilçe halkının Alanya gibi çevre ilçelere giderek alışveriş yapmasının önüne bir nevi geçebiliriz. Tabi, ilk olarak esnafımızla toplantılar yaparak fikir alacağız. Esnaf olarak eksiklerimizi belirleyerek kendimize yol haritası çizeceğiz" diye konuştu.

Halkın neden alışveriş için ilçe dışına çıktığını da tespit edeceklerini aktaran Başkan Köse, "Yapılacak tespitler doğrultusunda ilk olarak eksiklerimizi tamamlayıp, ilçe halkını mümkün olabildiğince Gazipaşa'da alışveriş yapmaya teşvik edeceğiz" diye konuştu. İlçe halkına da çağrıda bulunan Başkan Mustafa Köse, “Esnafımızın ayakta kalabilmesi için elbirliği yapmalıyız. Esnafa sahip çıkalım. Halkımızın alışveriş yaparken, öncelikli olarak ilçedeki esnafı tercih etmesini istiyoruz" dedi.


 

Son Güncelleme: 11.01.2014 11:27
Anahtar Kelimeler:
AntalyaGazipaşaEsnaf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.