Esnaf ve çiftçiye indirimli sağlık hizmeti

KAŞ Esnaf Odası, Ziraat Odası ve Ulaştırma Hizmetleri Odası Özel Medikum Hastanesi arasında sağlık sözleşmesi imzalandı.

04 Ağustos 2018 Cumartesi 11:13
Esnaf ve çiftçiye indirimli sağlık hizmeti

Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer ve Kaş Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Ramazan Demirtepe, üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için Kumluca'da hizmet veren Özel Medikum Hastanesi ile protokol imzaladı. Protokole, oda başkanları ve hastane Başhekimi Dr. Galip Öztekin imza koydu. Sözleşmeyle Ziraat Odası'nın 6 bin, Esnaf Odası'nın bin 920 ve Ulaştırma Hizmetleri Odası'nın 320 olmak üzere toplam 8 bin 240 üyenin yanı sıra aileleri sağlık hizmetlerini yüzde yirmi indirimli alacak.

Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, "Yaptığımız sözleşme odanın üyelerimizin yanı sıra birince derecede yakınlarını da kapsıyor. Bu da Kaş nüfusunun nereyse yarısı sağlık hizmetini indirimli alacak anlamına geliyor. Üç oda olarak önemli bir sözleşmeye imza attık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.