ESNAF TEDİRGİN!

Kemerağzı’ndaki kaçak Orion Pazar’da son günlerde yaşanan gelişmeler esnafı tedirgin ediyor. Turizm bölgesinde yaşanmaması gereken olayların olduğunu belirten bölge esnafı, Aksu Belediyesi’nden mahkeme kararını bir an önce uygulamasını talep etti.

08 Ekim 2019 Salı 15:42
ESNAF TEDİRGİN!

TURİZME DARBE VURUYOR

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Kundu Kemerağzı bölgesindeki kaçak Orion Pazar’ın yöneticileri Süleyman Vural Varol ve kardeşi Kenan Varol, geçtiğimiz hafta Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Henüz gözaltı olayı sıcaklığını korurken, dün yaşanan silahlı çatışma bölge esnafını isyan ettirdi. Turistlerin korku dolu gözlerle yaşananları izlediğini belirten bölge esnafı, kaçak Orion Pazar’da yaşananların Antalya turizmine darbe vurduğunu söyledi.

MAHKEME KARARI UYGULANMALI

Mahkeme tarafından okul alanı olarak tescillenen ve yıkım kararı verilen Orion Pazar ile ilgili Aksu Belediyesi’nin atım atması gerektiğini belirten esnaflar, “Nedense mahkeme kararına rağmen kimse Orion Pazar’a dokunmuyor. Turizmi hareketlendirmeye çalıştığımız bir dönemde, Antalya’nın en önemli turizm bölgesinde böyle olaylar yaşanmamalı. Silahlı çatışmayı izleyen turistler korkudan dışarı çıkamaz hale geldi. Aksu Belediyesi, mahkeme kararını uygulamalı ve kaçak Orion Pazar’ı bir an önce yıkmalı. Bölgemizde huzurun sağlanması için en kısa zamanda gereken adım atılmalı” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.10.2019 15:50
Anahtar Kelimeler:
AntalyaOrion Pazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2019-10-08 22:22:43

Her sene 2 veya 3 sefer çatışma yaşanıyor

Avatar
Esnaf 2019-10-08 22:24:55

Her sene 2 veya 3 sefer çatışma yaşanıyor