Engelliye özel lokanta açıldı

Antalya'da engellilere özel ilk lokanta faaliyete geçti.

20 Ağustos 2013 Salı 15:02
Engelliye özel lokanta açıldı
Kuruluşu, çalışanı, kullanılabilirliği ve elde edilen gelirin aktarılması noktasında engellilere özel olan lokanta, Aksu'da törenle açıldı. Aksu Engelliler Derneği'nin lokantası, engelli rampası ve tuvaleti ile engelliler dahil herkesin kullanabileceği bir şekilde düzenlendi.

Köfte piyazı ile ünlü Aksu İlçesi'nde faaliyete geçen ve biri aşçı, ikisi servis elemanı 3 engelli çalışanı bulunan lokantanın açılışına Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan, Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Vedat Türen, MHP Aksu İlçe Başkanı Murat Cihangir Coşkun, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

GELİRLER AKÜLÜ ARABAYA DÖNÜŞECEK
Açılışta, lokantanın kurulmasına destek veren kurumlar ve kişilere teşekkür plaketi verildi. Kendilerine yardım eden herkese teşekkür eden Aksu Engelliler Dernek Başkanı Bayram Ürer, "Dernek üyesi engelli kardeşimiz, her gün bu lokantada bir öğün yemek yiyebilecek. Buradan gelen gelirle akülü araba almayı düşünüyoruz. Yataktan kalkamayan engelli kardeşlerimiz var. Onlara akülü araba verirsek rahatlıkla gezebilirler" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.08.2013 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feza Gökçe 2013-09-02 16:58:12

bayram merhaba ben seni ağustos ayı içinde fatsa'da ararken sen, aksu'da çok hayırlı bir iş yapmışsın.kutlarım.feza