Engelli gencin filmi beğeni topladı

Antalya'da yüzde 95 engelli 25 yaşındaki Ahmet Ortaarmutçu'nun yazdığı senaryodan çekilen kısa filmin gösterimi büyük ilgi gördü.

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:48
Engelli gencin filmi beğeni topladı
Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi Anfi Tiyatrosu'ndaki 'Öyle bir iste ki' adlı filmin gösterimine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, film ekibi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 'Serebral palsi' hastalığı nedeniyle yüzde 95 engelli Ahmet Ortaarmutçu'nun senaryosunu yazdığı film büyük beğeni topladı. Gösterimin ardından, sanatseverler Ahmet Ortaarmutçu ve yönetmen Emre Aytekin'i ayakta alkışladı. Film ekibini kutlayan Başkan Ümit Uysal, "Engelli kardeşimiz yaptığı filmle engelleri aşmıştır" dedi. Başkan Uysal ayrıca Engelsiz Kafe ve spor yaşam alanının 29 Nisan Çarşamba günü açılacağı müjdesini verdi. 

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:11
Anahtar Kelimeler:
Ümit UysalEngelli Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.