'Emlak vergisini ödemeyi unutmayın'

MURATPAŞA Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisinin birinci taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için veznelerini 28 Mayıs Cumartesi günü açık tutacak.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:33
'Emlak vergisini ödemeyi unutmayın'
Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksiti ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs Salı. Muratpaşa Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlem aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Tapu (Cam Piramit karşısı), Ali Çetinkaya ve Konuksever Semt Vezneleri, 31 Mayıs'ta bitecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri için 28 Mayıs Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında da mükelleflere hizmet verecek. Mobil Vezne ise Bahçeli Kapalı Pazarı önünde hizmet verecek.

Son Güncelleme: 25.05.2016 15:10
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.