'EKDAĞ tesisleri Antalyalıların vazgeçilmezi'

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ tarafından işletilen sosyal tesislerde Antalyalılara üst seviyede hizmet, uygun fiyatlarla sunuluyor. EKDAĞ Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış, “Sosyal tesislerimiz 7'den 77'ye tüm Antalyalıların vazgeçilmezi oldu" dedi.

06 Temmuz 2018 Cuma 13:52
'EKDAĞ tesisleri Antalyalıların vazgeçilmezi'

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri, Düden Balık Çarşısı, Lara Sahil Sosyal Tesisi, Konyaaltı Ekdağ Sosyal Tesisi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi içerisinde yer alan Belediye Kafeteryası ve Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'nı işleten EKDAĞ, Antalyalıların tercihi olmaya devam ediyor. EKDAĞ'ın işlettiği sosyal tesisler sabah kahvaltısından, öğle ve akşam yemeğine, locada deniz keyfinden özel organizasyonlara kadar her türlü hizmeti sunuyor. EKDAĞ tesisleri Antalya'da üst seviyede hizmet alıp, mükemmel lezzette yemekleri uygun fiyatlarla yemek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

BALIĞIN ADRESİ DÜDEN BALIK ÇARŞISI

Doğa ve denizle iç içe mekânlarda, seçkin lezzetleri Antalyalılarla buluşturan EKDAĞ tarafından işletilen Düden Balık Çarşısı da Antalyalıların gözdesi. Her çeşit taze deniz ürününün bulunduğu Düden Balık Çarşısında tezgâhtan seçilen uygun fiyatlı balıklar usta şefler tarafından hazırlanarak masaya getiriliyor. Tesis, deniz manzaralı terası, çocuk oyun parkı, ücretsiz otoparkıyla tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek yenilenen modern yüzüyle hizmet vermeye başlayan Atatürk Parkı'ndaki Sosyal Tesis de zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Kahvaltının yanı sıra et, pizza, makarna ve salata çeşitleriyle de beğenilen mekânda usta aşçılar tarafından hazırlanan yemekler şık sunumlarla servis ediliyor.

EKDAĞ Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış, EKDAĞ'ın tüm tesislerinde özel sektör mantığıyla kamu hizmeti yaptıklarını belirterek, sosyal tesislerde vatandaş memnuniyetine önem verdiklerini belirtti. Kâr amacı gütmeden vatandaşa en uygun fiyatlarla hizmet verildiğine dikkat çeken Erkış, “Bütün tesislerimiz yoğun ilgi görüyor. Antalyalılara en uygun fiyatlarla üst düzey bir kalite ve hizmet sunuyoruz. Lezzet, kalite ve hijyen ise vazgeçilmezlerimiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.