'Düşman artık topla tüfekle değil, ekonomik saldırı ile geliyor'

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, 30 Ağustos resepsiyonunda ülkeye yapılan ekonomik saldırıdan söz etti. Karaloğlu, “Düşmanlar artık topla tüfekle değil, ekonomik saldırı ile geliyorlar. Varsın gelsinler. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı sürdürdüğümüz sürece ne ile gelirse gelsinler" dedi.

31 Ağustos 2018 Cuma 11:07
'Düşman artık topla tüfekle değil, ekonomik saldırı ile geliyor'

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü kutlamaları, dün Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlamış ve resmi geçit töreniyle sürmüştü. Kutlamaların ikinci bölümünde ise Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Orduevi'nde akşam resepsiyon verdi.

Vali Karaloğlu, 30 Ağustos Özel Resepsiyonu'na katılan konukları bizzat karşıladı. Resepsiyona katılan Antalya protokolü Kıbrıs Gazileri ile özel olarak ilgilendi. Gecenin en yaşlı gazisi 90 yaşındaki Hasan Yarıcı geceye eşi İlkay Yarıcı ile birlikte katıldı. 

Gecede konuşan Vali Karaloğlu, 30 Ağustos'un önemine değinerek, “Hep söylüyoruz. Bu toprakları vatan kılmak kolay değil. Bu toprakları vatan kılmak için çok şehidimiz oldu. Her santimetresini şehit kanlarıyla suladık, suluyoruz. Mücadele bitti mi hayır bitmedi. Sadece mücadele şekil değiştiriyor. İşte 15 Temmuz gecesinde bu sefer dışarıdan değil, kendi içimizden, belki milletin imkanları ile yetişmiş, ordumuzun içine sızmış, üniforma giymiş vatan hainlerin eliyle bu ülke işgal edilmek istendi. Klasik bir darbe girişimi değildi. Ama bu millet 1071'de olduğu gibi, 30 Ağustos'ta Büyük Taarruz'da olduğu gibi liderin etrafında birleşerek 15 Temmuz'u da bertaraf etti" diye konuştu.

Bu saldırıların bitmediğini hatırlatan Vali Karaloğlu, “Bugün başka bir şeyle geliyorlar. Düşmanlar artık topla tüfekle değil, ekonomik saldırı ile geliyorlar. Varsın gelsinler. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı sürdürdüğümüz sürece ne ile gelirse gelsinler. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.