Dünya şampiyonu çiçek aranjmanı, Expo 2016'da

ÇİÇEK Aranjmanı Dünya Şampiyonu Fumihiko Muramatsu, Japonların geleneksel çiçek süsleme sanatı 'ikebana' gösterisinde, Antalya'da yetiştirilen çiçekleri kullanarak Expo 2016 Antalya'da gösteri yaptı.

23 Haziran 2016 Perşembe 12:24
Dünya şampiyonu çiçek aranjmanı, Expo 2016'da
Expo 2016 Antalya'da yer alan Japonya, iç bahçe sergisinde yaklaşık 400 yıl önceki 'Edo' döneminde şekillenen bahçecilik teknikleri ve kültürü temasıyla kesme çiçeklerin tanıtımına devam ediyor. İç bahçe temasına uygun yapılan etkinlikte, Çiçek Aranjmanı Dünya Şampiyonu Fumihiko Muramatsu bir gösteri yaptı.



Japonların geleneksel çiçek süsleme sanatı ikebana gösterisinde Muramatsu, Antalya'da yetiştirilen çiçekleri kullanarak bir sunum hazırladı. Gösteriyi çok sayıda ziyaretçi ilgiyle izledi.



Ziyaretçilere teşekkür eden Muramatsu, "Japonya'nın gurur kaynağı olan çiçeklerin ve Japon bahçesinin Türkiye'de sergilenmesi büyük mutluluk kaynağı. İkebana geleneğini Expo 2016'da tanıtmak çok güzel" dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 12:25
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.