Dikkat... Antalya için sıcak hava uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, hava sıcaklıklarının sahil kesimlerinde 2 ila 4, iç kesimlerde 4 ila 8 derece civarında artacağını duyurdu. Ayrıca kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlar; günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

02 Ağustos 2023 Çarşamba 11:18
 Dikkat... Antalya için sıcak hava uyarısı!

ANTALYA (İHA) -
Yapılan son değerlendirmelere göre; mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bölge genelinde etkisini artırması bekleniyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi vatandaşları sıcak havalara karşı uyardı.
Yapılan uyarıda, “Sıcak hava dalgasının Perşembe günü etkisini artıracağı ve hafta başına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının, sahil kesimlerinde 2 ila 4, iç kesimlerde 4 ila 8 derece civarında artacağı tahmin ediliyor. Nem değerlerinin bölgemizin iç kesimlerinde yüzde 30-50, sahil kesimlerinde yüzde 50-80 arasında seyretmesi bekleniyor. Yüksek sıcaklık ve yüksek nem ile birlikte hissedilen sıcaklıklarda artış beklendiğinden, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” sözlerine yer verildi.

Son Güncelleme: 02.08.2023 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.