Dernek için Başkan'dan yardım istediler

Kemer'de yaşayan Ruslar Kültür Derneği kuruyor.

29 Ocak 2014 Çarşamba 17:34
Dernek için Başkan'dan yardım istediler
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde faaliyet gösteren Slav Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, Türk-Rus Kültür Derneği kurmak üzere MHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'den dernek binası için yer tahsisi istedi.



Kemer Slav Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, çocuklar için düzenlenen 'Yılbaşı Hayalleri' adlı etkinliğe katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek üyelerinden Nadya Pelit, söz konusu programın tüm katılımcıları oldukça memnun ettiğini dile getirdi. Pelit, ayrıca Türk-Rus Kültür Derneği'ni kurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Yeni kuracağımız dernek için yer talebimiz olacak. Talebimizi uygun görürseniz çok mutlu olacağız" dedi.



Şu anda dernek için hazır bir yer bulunmadığını söyleyen Başkan Mustafa Gül de "Ama yeni imar planı ile zaman içerisinde sizlerin bu talebini değerlendirmeye alacağız. İnşallah Türk-Rus Kültür Derneği'ni Kemer'de kurar ve birlikte hizmete açarız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.01.2014 17:38
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKemerRus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.