Denizden deniz bisikleti çıktı

Fethiye Kordon Boyu'nda 6 yıl önce içine dolan yağmur suları nedeniyle batan deniz bisikleti, vatandaşlar tarafından vinç yardımıyla çıkarıldı.

11 Eylül 2013 Çarşamba 18:00
Denizden deniz bisikleti çıktı
Kordon Boyu'nda dalış yapan dalgıç Turgut Alpugan, su altında deniz bisikleti görünce vinç çağırdı. Yaklaşık 6 yıl önce içine dolan yağmur suları nedeniyle battığı anlaşılan 4 metre uzunluğunda ve 1,5 metre genişliğindeki deniz bisikleti, halatlarla bağlanarak vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

Kordon boyuna gelerek midyelerle kaplanmış deniz bisikletini inceleyen Fethiye Deniz Ticareti Başkanı Şaban Arıkan, "Denizlerin sahibi içindeki canlılardır. İnsanlar olarak bizler denize hiçbir atık atmamalıyız. Burada 6 yıl önce batmış bir deniz bisikleti çıkarıldı. Eğer denize batan bir şey olursa bunun anında çıkartılması lazım" dedi. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 18:30
Anahtar Kelimeler:
FethiyeKordon Boyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.