Demre'ye yeni terminal

Antalya'nın Demre İlçesi'ne yeni otobüs terminali yapılıyor.

18 Eylül 2013 Çarşamba 10:06
Demre'ye yeni terminal
Eski halk pazarına yaptırılacak olan yeni otobüs terminali için, Demre Belediyesi'nce yapılan ihaleyi Raşit Canbaz inşaat aldı. Alt yapısı hazır alanda yapılacak olan ve yazıhaneler ile bekleme salonunun yanı sıra kafeteryaların da bulunacağı bina, tek katlı olacak ve 266 bin liraya mal olacak. Yeni terminalin 120 gün içinde tamamlanması öngörülüyor.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, "Yeni yaptırdığımız kapalı halk pazarı kısa sürede hizmete girecek. Eski pazar yerini yeni otobüs terminali olarak değerlendiriyoruz. Küçük ama modern bir terminal binasına kavuşacağız. Eski terminal binasındaki trafik karmaşası da sona erecek" dedi. Başkan Topçu, yeni terminalin Aralık ayında hizmete gireceğini söyledi. 

Son Güncelleme: 18.09.2013 10:23
Anahtar Kelimeler:
AntalyaDemreYeni Terminal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.