Demreliler iftarda buluştu

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde belediye tarafından düzenlenen iftar programında kent protokolu ile vatandaşlar bir araya geldi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:41
Demreliler iftarda buluştu
 Demre Belediyesi'nin iftar programı Yeni Demre Otopark Alanı'nda düzenlendi. Programa, Kaymakam Murat Uz, Garnizon Komutanı Üsteğmen Görkem Gürcan, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Bahattin Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, diğer protokol üyeleriyle siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların da aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.



İftar sonrası konuşan Belediye Başkanı Süleyman Topcu, "Ramazan ayı kaynaşmanın, bir arada olmanın, dayanışmanın en yükseklere çıktığı aydır. Bu birlikteliğin anlamı çok önemli. Allah Demre'nin bu birliğini, beraberliğini bozmasın. Bu birlik ve beraberlik ülkemize de örnek olsun. Ülkemizin birliği, dirliği, bölünmez bütünlüğü daim olsun" dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2016 13:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.