Demre'de seraları, evleri su bastı

ANTALYA'nın Demre ilçesi' nde sabaha karşı başlayan, aralıksız 4 saat yağan yağmur, su baskınlarına neden oldu. 4 mahallede yaklaşık 100 dekar seranın zarar gördüğü belirtildi.

05 Aralık 2021 Pazar 15:05
Demre'de seraları, evleri su bastı

Demre ilçesinde saat 04.00'te başlayan yaklaşık 4 saat aralıksız yağan yağmur nedeniyle kanallar taştı, bazı sera ve evler sular altında kaldı. Yağmurun dinmesinin ardından vatandaşlar, hem seralardaki hem de evlerdeki suyu boşaltmaya başladı.

Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, ilk belirlemelere göre;  Yaykalaya, Beymelek, Karabucak ve Gökyazı mahallelerinde yaklaşık 100 dekar serada su baskını yaşandığını belirterek, "Yağmurun durmasıyla büyük bir zararın önüne geçildi. Su basan seraların çoğunluğunun biber olması zararı artırıyor. Suyu boşaltılan domates seraları kurtulabilir. Ancak biber olan seralar kuruyabilir" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.