Demir Adam'a, fitness bisiklet hediyesi

Hastalya Otomotiv, Mercedes-Benz ve FOCUS işbirliği ile üretilen özel tasarım fitness bisikletini, 'Demir Adam' lakabıyla tanınan iş insanı 72 yaşındaki Ali Bıdı’ya hediye etti.

02 Şubat 2021 Salı 16:29
Demir Adam'a, fitness bisiklet hediyesi

ANTALYA, (DHA) 
 

Tayvan'da 21 Mart'ta düzenlenecek Ironman'a katılacak Ali Bıdı, hazırlıklarına devam ediyor. Milli sporcuya yarışmalardaki başarısından dolayı bir otomobil firması tarafından bisiklet hediye edildi. Etkinlikte konuşan Hastalya Otomotiv Genel Müdürü Kadri Kaplan, 'Nefes alabiliyorsan asla pes etme’ mottosuyla yaşayan milli sporcu Ali Bıdı’nın, spora ilgisi ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için yaptığı çalışmalara destek olmak istediklerini söyledi. Kaplan, "Bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına yönelik yapılan işleri desteklemek istedik. Aynı zamanda doğaya olan saygımız, gelecek nesillere borcumuzdur" dedi.

Milli sporcu Ali Bıdı, Kadri Kaplan’a bu özel ve anlamlı hediye için teşekkür etti. Bıdı, 21 Mart'ta Tayvan'da düzenlenecek Ironman'a katılacağını söyledi. Zorlu parkurda yarışacağına değinen Bıdı, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.