Danilo Zanna ile 'Usta Çırak Bir Arada'

TERRACİTY Alışveriş Merkezi, 12 Ocak’ta Danilo Zanna ile 'Usta Çırak Bir Arada' etkinliğine ev sahipliği yapacak. 16 kişinin katılacağı yarışmada Zanna, 3 jüri üyesi ile birlikte en güzel süslenen pastayı seçecek.

10 Ocak 2020 Cuma 17:03
Danilo Zanna ile 'Usta Çırak Bir Arada'

ANTALYA, (DHA) 

TerraCity Alışveriş Merkezi, Kültür ve Sanat Buluşmaları kapsamında bu kez Danillo Zanna ile 'Usta Çırak Bir Arada' etkinliğine ev sahipliği yapacak. İtalyan şef Danilo Zanna, bu yarışmanın hem jürisi hem de moderatörü olacak. 12 Ocak Pazar günü saat 15.00’te TerraCity -1. katta söyleşi alanında gerçekleşecek etkinlikte ünlü şef, üç jüri üyesi ile birlikte en güzel süslenen pastayı seçecek. Zanna, 16 kişinin katılacağı yarışma boyunca hem minik mutfak sırlarını paylaşacak, hem moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte sevenlerine keyifli anlar yaşatacak.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

İtalya’nın Toscana bölgesinde aşçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye’ye yerleşti. Bir televizyon programında şef olarak ekranlarla tanışan Zanna, Türkçesini ilerlettikten sonra ‘İtalyan İşi’ adında bir yemek programı yaptı. Ekranların sevilen yüzü Danilo Zana, son olarak MasterChef jüri üyeliği yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.