Çöplük Mahallesi

Taşköy Mahallesi otellerin çöp alanı haline geldi. Mahalle sakinleri gözden uzak oldukları için sorunlarına yeterince ilgi gösterilmediğini belirterek, “ulaşım yok, aydınlatmalarımız yanmıyor, mahallemizin girişi çöplük oldu. Hava karardıktan sonra da mahallemizi ayyaşlar basıyor” diye dert yanıyor.

01 Temmuz 2014 Salı 11:20
Çöplük Mahallesi
Karaçal Mahallesi girişinde bulunan Taşköy sakinlerine bir dokunan bin ah işitiyor. Bugüne kadar yetkililere seslerini duyuramamaktan yakınan vatandaşlar, “canımıza doyduk” diyor.
Mahalle sakinlerinden Erol Tutan, Akif Dönmez, Ömer Tutan ve İbrahim Tutan, “moloz dökmek yasaktır” yazısına rağmen otellerin alay edercesine her türlü çöp ve molozlarını mahallelerinin girişine döktüklerini belirterek, şunları söylediler:

“Çöp mahallesi haline geldik. Kim çöp veya moloz atacaksa buraya getiriyor. Ayrıca mahallemizde aydınlatma lambaları da yok. Geceleri karanlığa teslim oluyoruz. Ayrıca bizim buraya kadar ulaşım da yok. Hiç olmazsa sabah ve akşamları ulaşım olsa çocuklarımız daha rahat okula gidip gelir. Hava karardıktan sonra da, mahallemizin girişini ayyaşlar basıyor. Burada her türlü pisliği yapıyorlar. Yetkililerden sorunlarımıza çözüm bekliyoruz.”
 

Son Güncelleme: 01.07.2014 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.