Çocukları sevindiren adamın cenazesi, kurucusu olduğu lunaparktan kaldırıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Aktur Lunapark Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Macit Etke, kurucusu olduğu lunaparkta düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. Her gün çocuk sesleriyle yankılanan lunaparkta sessizliğin hakim olduğu törende Macit Etke için helallik alındı.

31 Mayıs 2024 Cuma 10:54
Çocukları sevindiren adamın cenazesi, kurucusu olduğu lunaparktan kaldırıldı

Ramazan Bozca - Faik Güven Yılmaz
ANTALYA (İHA) -
Türkiye'de Lunapark sektörünün öncülerinden olan Aktur Lunapark Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Macit Etke, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Macit Etke (68) için kurucusu olduğu ve 1987 yılından buyana işlettiği Aktur Lunapark’ta tören düzenlendi. Törene Etke’nin eşi, çocukları ve çok sayıda seveni katıldı.
Cenaze namazı öncesi Aktur Lunapark’a getirilen Macit Etke’nin için okunan dua ve helallik alınmasının ardından cenazesi, Kuba Camii’ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının sonrası Etke’nin cenazesi Arapsuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Lunaparkın ise 7 Haziran tarihine kadar taziye için kapalı kalacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.