Çocuğunu ıslanmasın diye poşete sararak okula götürdü

Antalya'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Çocuğunu okula yetiştirmek isteyen bir anne, siyah poşete sardığı oğlunu okula kadar kucağında taşıdı. Hazırlıksız yakalanan Antalyalılar, işyerlerine sırılsıklam ulaştı.

19 Eylül 2013 Perşembe 11:40
Çocuğunu ıslanmasın diye poşete sararak okula götürdü
Hava sıcaklığının dün öğle saatlerinde 37 dereceye kadar çıktığı Antalya'da bu sabaha karşı 04.00 sıralarında hafif yağmur çiselemeye başladı. Saat 07.00 sıralarında sağanak hale dönen yağmur, yazdan kalma günlerin yaşandığı turizm kentindekileri hazırlıksız yakaladı.

YAZLIK KIYAFETLE YAKALANDILAR
Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Araçlar ilerlemekte zorlanırken, kimileri de arıza yaptı. Toplu taşıma araçlarıyla işyerlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, duraklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Yanlarında şemsiye olmayan ve kısa kollu giysilerle yola çıkan Antalyalılar, işyerlerine ulaşıncaya kadar ıslandı. Hazırlıklı yakalananlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korundu.

Kent merkezinde çocuğunu okula götürmek isteyen bir annenin farklı görüntüsü objektiflere yansıdı. Çocuğunun başından aşağıya siyah poşet geçiren anne, sırtında aldığı okul çantasıyla yağmura aldırmadan kaldırımlarda yürüyüp okuluna götürdü.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yarın ve cumartesi günü de zaman zaman yağış beklendiğini, yağışların önümüzdeki hafta ortasında yurdu terk edeceğini bildirdi.



 

Son Güncelleme: 19.09.2013 11:56
Anahtar Kelimeler:
AntalyaYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.