Cankurtaranlar göreve hazırlanıyor

KUMLUCA Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Adrasan Turizm Tesisleri'nde görev yapacak cankurtaranlara uygulamalı ve pratik eğitim verilmeye başladı.

21 Haziran 2018 Perşembe 11:49
Cankurtaranlar göreve hazırlanıyor



Kumluca Belediyesi Adrasan Turizm Tesisleri'nde cankurtaran olarak 8 kişi görev yapacak. Cankurtaran ekibi aldığı 1 haftalık eğitimden sonra görev yapmaya başlayacak.

Kumluca Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, "Adrasan'a gelen yerli ve yabancı turistlerimizin daha güvenli şekilde denize girebilmeleri için 7 ayrı gözetleme kulesinde 8 cankurtaranımız bulunacak. Ekiplerimiz Adrasan sahilimize gelen misafirlerimizin can ve mal güvenliği için çalışacak" dedi.




KUMLUCA BELEDIYESI SOSYAL VE KULTUR ISLERI MUDURLUGU TARAFINDAN ADRASAN TURIZM TESISLERI'NDE GOREV YAPACAK CANKURTARANLARA UYGULAMALI VE PRATIK EGITIM VERILMEYE BASLADI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Anahtar Kelimeler:
KumlucaCankurtaran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.