Bu salı sular kesik

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen Altınova yol yapım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek içme suyu şebeke hattı deplasmanı nedeniyle 20 Ekim Salı Günü Kepez ve Aksu ilçelerinde bazı mahallelere su verilemeyecek.

17 Ekim 2015 Cumartesi 23:57
Bu salı sular kesik

Bu nedenden dolayı 20.10.2015 Salı günü 08.00 ile 18.00 arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabilecek. Çalışmaların erken bitirilmesi halinde şebekeye su verilecek.
Kepez ilçesi Altınova Düden mahallesi, Altınova Sinan mahallesi, Altınova Menderes mahallesi, Altınova Orta mahallesi, Aksu ilçesi Pınarlı mahallesi, Çamköy mahallesi, Atatürk mahallesi, Cihadiye mahallesi, Altıntaş mahallesi, Hacıaliler mahallesi, Mandırlar mahallesi ve Güzelyurt mahallerinin tamamında su kesintisi yaşanacak. Kepez ilçesi Göksu mahallesinde ise basınç düşüklüğü yaşanacak.
 

Son Güncelleme: 18.10.2015 00:09
Anahtar Kelimeler:
SuASAT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.