Boğazkent'e Kuleli Park

Serik İlçesi'ne bağlı Boğazkent Beldesi'nde yapılan Kuleli Park yakında hizmete giriyor. Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu, parkta kulenin yanı sıra otopark, havuzlar, yeşil alanlar ile yürüyüş ve dinlenme yerleri olacağını söyledi.

05 Eylül 2013 Perşembe 10:11
Boğazkent'e Kuleli Park
Başkan Gökoğlu, projeyle ilgili bilgi vererek, "Özgün projeye sahip Kuleli Park projemiz bitmek üzere. Burada öncelikle 8000 metrekarelik alanı kaplayan bir otopark yaptık. 2500 metrekarelik bir alanı ise vatandaşlarımızın dinlenme alanı olarak oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız aileleri ve çocukları ile Kuleli Su Parkı'na gelerek rahatça arabalarını park edecek, gezip dinlenebilecekler" dedi.

Kulenin dört tarafında saat, bir katında gezi terası bölümü olduğunu, çevresinde iki havuz bulunduğunu anlatan Başkan Gökoğlu, "Bunları kuzey-güney yönünde dikine kesen su kanalları mevcut. Kanalların üstlerindeki ahşap kemerlerden buralara sular akacak şekilde bir dizayn oluşturuyoruz. Bu kule ve su yollarının çevresinde ise yeşil alanlar, yürüyüş alanları ve oturma grupları yer alacak" diye konuştu. Başkan Gökoğlu, ayrıca bu alanı Boğazkent Atatürk Kent Meydanı'na bağlayacaklarını kaydetti. 

Son Güncelleme: 05.09.2013 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.