BETUYAB'tan polise hibe araç

 BELEK Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) tarafından Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen 3 otomobil ve 2 motosiklet törenle teslim edildi.

22 Haziran 2019 Cumartesi 10:48
BETUYAB'tan polise hibe araç

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere BETUYAB tarafından hibe edilen 3 otomobil ve 2 motosikletin teslim törenine Vali Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, BETUYAB Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ece ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan törende yaptığı konuşmada; "Belek turizm bölgesi 2017 yılında İl Emniyet Müdürlüğü hizmet alanına alındı. Belek bölgesi yılın 12 ayı binlerce yerli ve yabancı turiste, ulusal ve uluslararası organizasyonlara, spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Ülke turizmine büyük katkı sağlayan önemli ve hassas bir sektör olan turizm olumsuzluklardan çabuk etkilenmekte. Bu nedenle günümüz şartlarında güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesinde kullanılan araç gereçler ve teknolojik cihazlar büyük önem arzetmektedir" dedi.

Kadriye Polis Merkez Amirliği binasında yürütülen güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılması için bölgede bulunan 45 otelin kamera sisteminin Kent Güvenlik Yönetim sistemine dahil edildiğini, BETUYAB'ın çok büyük destek verdiğini kaydeden Ulucan, "Bu çalışmalar doğrultusunda yeni araç gereçler ile bölgede görev yapan polisimiz daha görünür, daha etkin olacak, verilen hizmetin kalitesi ve verimliği daha da artacaktır. Desteklerinden ötürü herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Münir Karaloğlu ise Antalya'nın Türkiye'nin, Belek'in ise Antalya'nın vitrini olduğunu kaydetti. Türkiye'nin yurtdışında tanıtımında güvenlik algısının birinci sırada yer aldığına değinen Vali Karaloğlu, "Daha önce özel güvenlik bölgesi olarak ilan ettiğimiz bu bölgede polis arkadaşlarımızın hibe edilen yeni araçlarla görünürlükleri ve hizmet kaliteleri artacaktır. Zaten güvenli bir şehir ve bölgedeyiz. Bunun için gayret sarfeden arkadaşlarımı kutluyorum. BETUYAB'ın bölgenin algısının düzgün olması için gayretleri var kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum. Antalya'ya ilk geldiğimde turizmde olumsuz bir hava vardı. Bugün turist sayısında 16 milyonları görmüş durumdayız emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Tören sonunda yeni araçların anahtarları görev yapacak polislere teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.