Bebeğimin rızkına göz koydular

2010 yılında 15 bin Lira rüşvet vermediği için işletmesinin Belediye tarafından yerle bir edildiğini iddia eden Recep Bal, “ o zaman 6 aylık olan bebeğimiz rızkına göz koyanları adalet affetmedi, Allah’ta affetmeyecek. 5 yıl sonra da olsa adalet yerini buldu” dedi.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 12:11
Bebeğimin rızkına göz koydular
Belediye’den ihale ile aldığı, elektrik ve su abonelerini de Belediye’den sağladığı işletmesinin rüşvet vermediği için adeta başına yıkıldığını belirterek sözlerine başlayan Recep Bal, şunları söyledi:
“2010 yılında Belediye’nin ihalesine girerek kazandığım işletmemi üç ay işlettim. Bir gün o dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar, Başkan İsa Yıldırımın’da bilgisinin olduğunu ifade ederek benden 15 bin Lira para istedi. O dönemde bunlar selamı bile rüşvet değil diye almıyorlardı. Ben bu parayı ödemeyince, ruhsat vermeyip Zabıta ve güvenlik güçlerini göndererek işletmemi yıktılar. “

Davayı kazandı
Olayı mahkemeye taşıyan Recep Bal, kazandığı davaya itiraz üzerine dosyanın Danıştay’a gittiğini, Danıştay’ında kararı onaması üzerine, şimdi 5 yıldır kaybettiklerinin tanzimini beklediğini vurguladı.
 

Son Güncelleme: 06.07.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.