Başkan Özgenç: Tavuk gibi yemliyorlar

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun Gazipaşa Havalimanı uçak park alanının (apron) büyütülmesi izni verildiğine dair açıklamalarını eleştirdi.

06 Ağustos 2013 Salı 15:11
Başkan Özgenç: Tavuk gibi yemliyorlar
Çavuşoğlu'nun yaptığı açıklamanın, kamuoyuna bir müjde gibi yansıtılmasını eleştiren Başkan Özgenç, AK Partili yöneticilerin insanların aklıyla alay ettiğini söyledi.

Başkan Özgenç, 2007 yılından buyana apronun ve pistin büyütülmesi gerektiğini söylediklerini ifade etti. Başkan Özgenç, "Apronun büyütülmesi kararının bir müjde gibi duyurulmasına şaşıyorum. 2007 yılından beri beklenen olayın şimdi yapılması şaşırtıcı. Taksit taksit izin çıkartıyor. Pistin uzatılması ve apronun büyümesi için gerekli izni verirsin. Şirket ister yapar ister yapmaz. Kendisi karar verir. Bazı siyasilerin bunu müjde olarak duyurması da bölge adına utanç verici bir yaklaşımdır. İnsanların aklıyla alay etmektir" diye konuştu.

AZAR AZAR YEM ATIYORLAR
AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit'in açıklamalara da tepki gösteren Başkan Özgenç, şöyle dedi: "Sayın Akşit küçük bir çocuk edasıyla bir açıklama yapmış. Benim bu hizmeti de sahipleneceğimi söylemiş. Kimse yaptığımız açıklamalarda 'Bunlar da hiçbir şeyden hoşnut olmuyorlar' sonucunu çıkarmasın. Bu zaten yıllar önce yapılması gereken bir olaydı. Önüne azar azar yem atılan tavuklar gibi buna mutlu mu olacağız? Bunu acizlik olarak görüyorum. Elinde güç olan insanlar gerekeni yapmıyor. Umarım pistin uzatılması için de 10 yıl beklemeyiz." 

Son Güncelleme: 06.08.2013 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.