Başkan Dere'den merdivenaltı ürün uyarısı

 ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, vatandaşları güvendikleri yerlerden alışveriş yapmaları konusunda uyardı.

29 Aralık 2018 Cumartesi 11:52
Başkan Dere'den merdivenaltı ürün uyarısı

AESOB Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) yönetim kurulu üyesi Adlıhan Dere, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Geçen yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkarın birçok zorluğa göğüs gerdiğini belirten Adlıhan Dere, "İnşallah 2019 yılı, tüm bu zorlukları geride bıraktığımız ve geleceğe daha umutla baktığımız bir yıl olacak. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalya'mız için, ülkemiz için, milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

'MERDİVENALTI ÜRÜN UYARISI'

AESOB Başkanı Dere, vatandaşları merdivenaltı üretime karşı da uyararak, “Vatandaşlarımız yılbaşı sofraları ve sevdiklerine alacakları hediyeler için alışverişlerini bildikleri ve güvendikleri esnafımızdan yapsın. Merdivenaltı üretimlerden uzak durmalarını özellikle rica ediyorum. Bir kaç lira kar edeceğiz derken sağlığımızdan olmayalım. Unutmayalım, kasabımız, manavımız, bakkalımız, pastacımız, tatlıcımız kısacası tüm esnafımız güvenilir alışveriş için en doğru adres" dedi.

Yeni yıla girerken vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına kepenklerini ardına kadar açan esnafa bol kazanç dileyen Dere, mesajında, "Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere Antalya'mız, ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.