Başarılı firmaya müşteri memnuniyeti 

Aksu’da 7 ay önce faaliyete başlayan Ersoy Motorsiklet-Beyaz Eşya Aksu mağaza yetkilisi Şükrü Kan, bekledikleri performansı yakaladıklarını ve müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu söyledi.

01 Şubat 2023 Çarşamba 16:40
Başarılı firmaya müşteri memnuniyeti 

Antalya merkezli 5 şubesi bulunan Ersoy Motorsiklet-Beyaz Eşya işletmesinin Aksu Şube yetkilisi Şükrü Kan, hem bayii hem de servis hizmeti verdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Markalarımıza hem bayii hem de servis hizmeti veriyoruz. Servis hizmeti olarak da motorlarımıza satış sonrası bakım hizmetleri, garanti hizmetleri, yedek parça hizmetleri sunuyoruz. Mağazamızda sıfır ürünlerin satışını yapıyoruz. Biz aslında bütün markaların birleştiği bayi gibiyiz. Fiyatlarımız merkez de ki mağaza fiyatlarına göre uygun bir fiyat aralığındadır. Müşterilerimiz bunu gelip görebilirler ve arayıp fiyat teklifi alabilirler. Açıldığımız günden bu yana kampanyalarımız mevcuttur. Müşterilerimiz de teveccüh ederek tercih ediyorlar.  Müşterilerimizden memnuniyet konusunda olumlu dönüşler alıyoruz. Ersoy Motorun hedefi Antalya’nın bütün ilçelerinde bir bayisinin olmasıdır.”

Şükrü Kan, “Antalya merkez, Serik şubesi, Aksu ve Döşemealtında olmak üzere toplamda 5 Şubemiz bulunmaktadır. Serik, Döşemealtı, Aksu şubeleri beyaz eşya ve motor üzerine, yine Serik’te iki şubemizde sadece motor çeşitleri üzerine çalışmaktadır. Motor olarak 19 farklı marka grubuyla çalışıyoruz. Bunun dışında Beyaz Eşya olarak toplamda 11 markayla çalışıyoruz. Bisiklet olarakta Ümit bisiklet firmasıyla çalışıyoruz. Müşterilerimiz motor seçiminde özellikle Kuba, RKS, Arora, Sym, Falcon, Hero gibi markaları tercih ediyorlar. Beyaz eşya grubunda ise Siemens, Samsung, Uğur, Regal, Altus, uğur derin dondurucu, küçük ev aletleri bütün çeşitleri temin ediyoruz” dedi. 

 Gıda Mühendisi Şükrü Kan ayrıca şunları söyledi: “Altınova da bir firmada fabrika müdürlüğü yapıyordum. Ersoy Motorsiklet-Beyaz Eşya firma sahibi Ersoy Şahin beyin Aksu’ya şube açmak istemesi üzerine onunla beraber çalışmaya karar verdik. Aksu’da böyle bir eksikliğin farkında olduğumuz için burada açmaya karar verdik. Barbaros Mahallesi Serik caddesi yol üzerinde 2022 yılının temmuz ayında faaliyetimize başladık. 7 aylık dönemde de beklediğimiz satış performansını aldık.”

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.