Bakacak'ta manzara keyfi

Kaş-Antalya karayolundaki 'Bakacak Tepesi' doğaseverlerin yeni merkezi haline geldi.

06 Ağustos 2013 Salı 10:21
Bakacak'ta manzara keyfi
Alternatif turizmin önemli merkezlerinden Kaş'ta doğa turları yapan yerli ve yabancı turistler, turun sonunda ilçenin eşsiz manzarasını izlemek için Bakacak Tepesi'nde mola veriyor. Denizden yaklaşık 400 metre yükseklikte tepeden, Yunanistan'ın Meis Adası, Çukurbağ Yarımadası, Kaş Körfezi, ilçe merkezi ve Akdeniz'in mavi tonları görülebiliyor.

Akşam saatlerinde güneşin batışını izleyen tatilciler, dolunay zamanında ayla denizin buluşmasına şahit oluyor. Bu özellikleriyle akşam saatlerinde Bakacak Tepesi yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor. Ellerinde fotoğraf makinesi ve kameralarla turistler bu muhteşem manzarayı kayıt altına alıyor. Bakacak'ta manzara keyfi yaşayan İngiliz Mary Davidson, "Rehberimiz buradaki manzara keyfini anlattı. Arkadaşlarımızla bisiklet turu dönüşü mola verdik. Gerçekten müthiş bir manzarası var" dedi. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.