Aynı adı taşıyan dedesinin bağışladığı mezarlıkta toprağa verildi

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yaşamını sürdüren Hasan Fehmi Sokullu (50), kalp krizi sonrası beyne pıhtı atması nedeniyle  yaşamını yitirdi. Sokullu, aynı adı taşıyan dedesinin bağışladığı Kaş'taki Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

04 Haziran 2020 Perşembe 12:03
Aynı adı taşıyan dedesinin bağışladığı mezarlıkta toprağa verildi

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) -

Kaş'ın tanınmış ailelerinden Halit Sokullu'nun beş çocuğundan en büyüğü olan bir çocuk babası Hasan Fehmi Sokullu, geçirdiği kalp krizi sonrasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne kaldırıldı. 5 gün tedavi gören Hasan Fehmi Sokullu, beyne pıhtı atması nedeniyle  yaşamını yitirdi.

Hasan Fehmi Sokullu, Kaş Süleyman Çavuş Camisi'nde dün kılınan ikindi namazının ardından, aynı adı taşıyan dedesi Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hasan Fehmi Sokullu'nun cenaze törenine, Kaş eski Belediye Başkanı Emin Erdem, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fırat Demirci, yakınları ve Kaşlılar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.