'Atığı dönüştür, Muratpaşa'yı değiştir'

MURATPAŞA Belediyesi'nin eğitim kurumlarıyla yürüttüğü 'Atığı dönüştür, Muratpaşa'yı değiştir' projesi kapsamında Doğa Koleji öğrencileri, 330 litre atık yağ, 433 kilogram ambalaj atığı ve 83 kilogram atık pilin geri kazanımını sağladı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 13:30
'Atığı dönüştür, Muratpaşa'yı değiştir'
Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün, Doğa Koleji ile birlikte 'Atığı Dönüştür, Muratpaşa'yı Değiştir' sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği proje tamamlandı. Çevreye ve doğaya duyarlı, bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla yürütülen proje kapsamında, 330 litre atık yağ, 433 kilogram ambalaj atığı ve 83 kilogram atık pil Doğa Koleji öğrencilerince toplanarak, Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Projeye katılan öğrencilere, teşekkür belgesi ve servi ağacı fidanı verdi.



DÜNYAYA ÖRNEK BELEDİYE



Muratpaşa Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Doğa Koleji Müdürü Ayşe Gülsen Yazıcı, "Dünyaya örnek olabilecek bir belediye sistemleri var. Muratpaşa Belediyesi pek çok alanda Türkiye'nin en başarılı belediyesi. Geri dönüşüm anlamında çalışmaları başlatan ve bu anlamda Türkiye ikincisi olmuş bir belediyedir. Bu nedenle Muratpaşa Belediyesi sınırları içinde yaşamaktan da mutluluk duyuyorum. Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal'ı yürekten kutluyorum iyi ki varsınız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.05.2016 13:31
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.