Atay Uslu Elmalı'da

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, ilçedeki yatırımları inceledi.

03 Ağustos 2018 Cuma 14:24
Atay Uslu Elmalı'da

Antalya Milletvekili Atay Uslu ilk olarak, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'in girişimleriyle ilçeye davet edilen bir tekstilcinin açtığı fabrikayı ziyaret etti. 175 kişiye istihdam sağlayan ve istihdamın yüzde 80'inin kadın olduğu fabrikada çalışanlar ile sohbet eden Uslu, fabrika yöneticilerinden bilgi aldı. Atay Uslu, üreten ve çalışan herkese destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, Elmalı'da üretime ve istihdama sundukları katkı dolayısıyla teşekkür etti.

Ardından Başkan Öztekin ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ile devam eden yatırım ve projeler konusunda değerlendirmede bulunan Uslu, belediye tarafından düzenlenen ve halkın hizmetine sunulan Topdağ tesislerini gezdi. Atay Uslu, "Elmalı'ya gelen herkes Sinan-ı Ümmi, Vahib-i Ümmi'yi ziyaret etmeli. Ömer Paşa Camii'ni görmeli, Topdağ tesislerinden Elmalı silüetini izlemeli. Sufi yolunun başlangıcı bu mekanlar. Güzelliklerimizi görmek yanında, tarihimizi, irfanımızı, kültürümüzü sufi yolunu izleyerek hissedebilirsiniz.

Antalya Valimiz Münir Karaloğlu'nun destekleri, Elmalı Belediyemizin çalışmaları ile tarihi dokuya uygun sokak düzenlemeleri yapıldı. Şimdi Belediye Başkanımız Ümit Öztekin Topdağ'a güzel bir tesis kazandırdı. Çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Antalya HaberleriAtay Uslu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.