Arsasını cami için bağışladı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hayırsever Numan Güven, 711 metrekarelik arsasını cami bahçesi ve otopark yapımı için bağışladı.

23 Eylül 2013 Pazartesi 10:10
Arsasını cami için bağışladı
Kahyalar Beldesi'nde Güven ailesinin bağışladığı arsa yapılan Saniye Güven Camisi'nin bahçesinin yetersiz kalması üzerine hayırsever Numan Güven, caminin yanındaki 711 metrekarelik arsasını cami bahçesi ve otoparkı için bağışladı.

İlçe Müftüsü Ahmet Şamil Ok'la birlikte Gazipaşa Tapu Sicil Müdürlüğü'ne giden Numan Güven, arsasını cami bahçesi yapılmak şartıyla Türkiye Diyanet Vakfı'na devretti. Gazipaşa Havalimanı'ndaki personelin özellikle cuma namazı için Saniye Güven Camisi'ni tercih ettiğini belirten Güven, "Camiye gelen vatandaşların araçlarını park edebileceği, oturup dinlenebileceği bahçesi yetersiz geliyordu. Biz de cami yanındaki arsamızı bağışlamayı tercih ettik" dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Şamil Ok ise “Numan Güven, Saniye Güven Camisi'nin bahçe sorununun giderilmesi için arsasını Diyanet Vakfı'na bağışladı. Bilindiği gibi vakfımız, hizmetlerini hayırseverlerin katkısı ile sürdürmekte. Hali hazırda cami alanı olarak kullanılan ve halka o şekilde hizmet veren alan otopark ve bahçe olarak kullanılacak. Arsayı bağışlayan hayırsever Numan Güven'e yaptığı bağış nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 10:54
Anahtar Kelimeler:
AntalyaGazipaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.