Antalya’da kartpostallık görüntüler

Antalya’da etkili olan sağanak yağmurun ardından bulutların dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinin arkasında bulunan dağların eteklerine kadar inmesi kartpostallık görüntüler oluşturdu. O anları görenler ise cep telefonları ile fotoğraf çekindi.

01 Şubat 2022 Salı 13:36
Antalya’da kartpostallık görüntüler

ANTALYA (İHA) -
Antalya’da geçtiğimiz günlerdeki soğuk havanın ardından 2 gündür yağmur etkili oluyor. Yağmurlu hava ile birlikte yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu kentte kar bulutları dağların eteklerine kadar indi. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinin hemen arkasında bulunan Toroslar'ın yamaçlarında görülen bulutlar süzülerek kartpostallık görüntüler oluşturdu. O anları gören vatandaşlar ise sık sık cep telefonları ile görüntü alarak fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.