Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na operasyon

ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik polis ekiplerince 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddialarıyla operasyon düzenlendi. İfadelerine başvurulmak üzere 12 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 17:57
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na operasyon

 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik sabah erken saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyonda bazı bilgisayarlara, mali kayıtlara ve oda defterlerine el koyuldu. Aralarında oda çalışanları ile eski taksi durağı başkanlarının da bulunduğu 12 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri doğrultusunda 12 kişiye, gözaltı işlemi yapılıp, yapılmayacağına karar verileceği belirtildi. Oda Başkanı Mehmet Ali Alkan'ın ise arandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.07.2019 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.