Antalya Migros AVM Erişilebilirlik Belgesi Almaya Hak Kazandı

Antalya Migros AVM, engelli ziyaretçileri için yaptığı düzenlemelerle Antalya’da erişilebilirlik belgesine sahip ilk alışveriş merkezi oldu.

27 Aralık 2019 Cuma 17:06
Antalya Migros AVM Erişilebilirlik Belgesi Almaya Hak Kazandı

Antalya Migros AVM, Antalya’da erişilebilirlik belgesine sahip ilk alışveriş merkezi oldu. Engelli ziyaretçiler için alışveriş merkezinde yaptığı düzenlemeler nedeniyle Antalya Migros AVM, T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından verilen “Erişilebilirlik Belgesi”ni almaya hak kazandı. Yapılan izleme ve denetimlerin ardından verilen “Erişilebilirlik Belgesi”, 24 Aralık Salı günü düzenlenen bir törenle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan tarafından Antalya Migros Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Yasemin Baznak’a takdim edildi.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Antalya Migros Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Yasemin Baznak, şunları söyledi: “Antalya’nın ilk Erişilebilirlik Belgesi’ne sahip alışveriş merkezi olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya Migros Alışveriş Merkezi olarak tüm misafirlerimizin rahatlığı, konforu, huzuru bizim için çok önemli. Bu çerçevede engelli misafirlerimizin için burada hiçbir engelle karşılaşmasın diye alışveriş merkezimizde birçok düzenleme yaptık. Çalışmalarımızı bundan sonra da misafirlerimizin ihtiyaçlarını göz önüne olarak geliştirmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.