Antalya için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminlerine göre Antalya ve çevresinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Cumartesi gününden itibaren Akdeniz Bölgesi’nde kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında bulunuldu.

10 Mart 2023 Cuma 14:02
Antalya için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;

“Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, güney ve iç kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Cumartesi günü; Batı Akdeniz, Pazar günü; Batı ve Orta Akdeniz’de beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın; Cumartesi günü yurt genelinde güney yönlerden (Lodos) kuvvetli, Akdeniz’in iç kesimlerin’de fırtına, yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına, yüksek kesimlerde tam fırtına, Pazar günü; Doğu Akdeniz’de yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Cumartesi günü yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen hava sıcaklıklarının Pazar gününden yağışlarla beraber hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor.”

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 10.03.2023 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.