Antalya'daki hortum felaketinde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Antalya’nın Finike-Kumluca sahil karayolunda çıkan hortum sonucu ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. 

25 Ocak 2019 Cuma 10:10
Antalya'daki hortum felaketinde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Edinilen bilgiye göre, Finike’de Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) görevlisi olan Bayram Demir bina önünde bulunduğu sırada çıkan hortum nedeniyle portakal bahçesine savruldu. Yapılan arama portakal bahçesinde yaralı olarak bulunan Demir, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Bayram Demir tüm müdahaleye rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 39 yaşında ve 1 çocuk babası Demir’in vefatı hastane bahçesinde bekleyen ailesi ve iş arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Demir’in cenazesi yarın cuma namazının ardından Kum Mahallesi’nde defnedilecek. 
Öte yandan Kumluca'da hortumun savurduğu parçaların başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Berivan Karakeçe’nin ise Finike ilçesinde yarın cuma namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.